Accommodatie

Dongs Kamp is een polyvalent evenemententerrein dat naast hippische evenementen ook tal van andere evenementen kan huisvesten. Het terrein van ongeveer 3.5 hectare groot omvat 4 grote delen:

 1. Kantine met 160 zitplaatsen

 2. Eb-en-vloed zandpiste (65x80m)

 3. Zandpiste (65x35m)

 4. Groot evenemententerrein (2,40 ha)

Meer info over de mogelijkheden vindt u op deze pagina. Voor informatie over de huur van het grote evenemententerrein kan u contact opnemen met de gemeente Kinrooi (info@kinrooi.be).

Kantine

De ruime kantine van Dongs Kamp heeft 160 zitplaatsen en is gekeurd voor evenementen tot 220 personen.

 

De kantine bestaat uit:

 • een grote zaal 

 • een bar met twee tapinstallatie en voldoende koeling

 • een keuken met 150-delig bestek

 • Een jurylokaal voor wedstrijden of kantoorruimte voor andere evenementen

 • Gescheiden toiletten voor heren en dames

De kantine kan gehuurd voor allerhande evenementen en feesten. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen via het contactformulier,

Huren:

€150 (€50 voor leden) + €60 schoonmaakkosten

Eb-en-vloed rijpiste

Een hippische accommodatie is natuurlijk niet compleet zonder een rijpiste. Dongs Kamp heeft daarom een eb-en-vloed rijpiste aangelegd van maar liefst 65x80 m. In de standaardconfiguratie is deze opgedeeld in een dressuurpiste van 25x65 m en een jumpingpiste van 55x65 m. Dankzij de verplaatsbare binnenomheining kan deze configuratie makkelijk gewijzigd worden.

Dongs Kamp heeft een wedstrijdparcours beschikbaar voor jumpingwedstrijden alsook dressuurhekjes en letters voor dressuurwedstrijden.

De rijpiste kan doordeweeks gebruikt worden voor trainingen. Er zullen altijd hindernissen aanwezig zijn, alsook letters in de dressuurpiste.

Huren:

met lidkaart mag je het hele jaar door gratis trainen buiten vastgelegde trainingen van de aangesloten verenigingen of wedstrijddagen - lidkaart Dongs Kamp vzw kost €150 per jaar voor individuen en €250 per jaar voor sportstallen.

zonder lidkaart €12 per uur - reserveren via het contactformulier.

Het terrein kan ook gehuurd worden voor evenementen of wedstrijden. Het pakket bestaat dan uit de volledige kantine, de rijpiste, het parcours of dressuurhekken + letters en de graspiste. Optioneel kan via de gemeente Kinrooi het grote evenemententerrein gereserveerd worden. Om te parkeren voor paardensport evenementen wordt gebruik gemaakt van het grote evenemententerrein, dit resulteert in een zeer ruime parking die ook nog eens zeer dichtbij gelegen is.

Huren:

€400

© Dongs Kamp vzw. 2020

 • Wix Facebook page
 • YouTube Social Icon
Parking Dongs Kamp

Voldoende parkeergelegenheid zeer dichtbij de rijpiste