top of page

Accommodatie

Accomodatie_Terrein.jpg

Dongs Kamp is een polyvalent evenemententerrein dat naast hippische evenementen ook tal van andere evenementen kan huisvesten. Het terrein van ongeveer 3.5 hectare groot omvat 4 grote delen:

  1. Kantine met 160 zitplaatsen

  2. Eb-en-vloed zandpiste (65x80m)

  3. Zandpiste (65x35m)

  4. Groot evenemententerrein (2,40 ha)

Meer info over de mogelijkheden vindt u op deze pagina. Voor informatie over de huur van het grote evenemententerrein kan u contact opnemen met de gemeente Kinrooi (info@kinrooi.be).

Kantine

De ruime kantine van Dongs Kamp heeft 160 zitplaatsen en is gekeurd voor evenementen tot 220 personen.

 

De kantine bestaat uit:

  • een grote zaal 

  • een bar met twee tapinstallatie en voldoende koeling

  • een keuken met 150-delig bestek

  • Een jurylokaal voor wedstrijden of kantoorruimte voor andere evenementen

  • Gescheiden toiletten voor heren en dames

De kantine kan gehuurd voor allerhande evenementen en feesten. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen via het contactformulier,

Huren:

€150 (€50 voor leden) + €60 schoonmaakkosten

Eb-en-vloed rijpiste

Een hippische accommodatie is natuurlijk niet compleet zonder een rijpiste. Dongs Kamp heeft daarom een eb-en-vloed rijpiste aangelegd van maar liefst 65x80 m. In de standaardconfiguratie is deze opgedeeld in een dressuurpiste van 25x65 m en een jumpingpiste van 55x65 m. Dankzij de verplaatsbare binnenomheining kan deze configuratie makkelijk gewijzigd worden.

Dongs Kamp heeft een wedstrijdparcours beschikbaar voor jumpingwedstrijden alsook dressuurhekjes en letters voor dressuurwedstrijden.

De rijpiste kan doordeweeks gebruikt worden voor trainingen. Er zullen altijd hindernissen aanwezig zijn, alsook letters in de dressuurpiste.

Huren:

met een jaarabonnement mag je het hele jaar door gratis trainen buiten vastgelegde trainingen van de aangesloten verenigingen of wedstrijddagen - een jaarabonnement van Dongs Kamp vzw kost €150 per jaar voor individuen en €250 per jaar voor sportstallen.

zonder abonnement: €12 per uur voor gebruik springparcours en €10 per uur voor de dressuurpiste - reserveren via het contactformulier. Gelieve 2 dagen op voorhand de huur vast te leggen zodat we onze leden op de hoogte kunnen stellen en dubbele boekingen kunnen voorkomen. 

Het terrein kan ook gehuurd worden voor evenementen of wedstrijden. Het pakket bestaat dan uit de volledige kantine, de eb-en-vloed rijpiste, de zandpiste en het evenemententerrein. Optioneel kan het parcours bijgehuurd worden (€100 + €100 waarborg) en de PVC dressuurring incl. letters + 44 houten dressuurhekjes (4m) (€50 + €50 waarborg). 

Huren:

€400 + €60 schoonmaakkosten

bottom of page